Pris for sporing af bil

Trækker din bil ud til højre eller venstre side og har du svært ved at få bilen til at rette sig selv op efter et sving, så kan det godt tyde på at din bil har behov for at blive sporet. Hvis din bil ikke er sporet korrekt, så kan bilen, udover at opleve dårligere retningsstabilitet, også få mere slid på dækkene og en forværret brændstofsøkonomi. Du kan altså også se om din bil trænger til at blive sporet ved at kigge på dækkene og se om de er blevet slidt skæve.


sporing

Udover en forbedret driftsøkonomi, så er en korrekt sporing af bilen også medvirkende til at din bil bliver langt mere sikker i trafikken ved f.eks. bedre at være i stand til at rette sig op efter sving. Det er altså vigtigt at få din bil sporet i tide, hvis den trænger til det.


Hvordan opstår skæv hjulstilling?

Hjulstillingen kan nemt blive skæv, hvis du påkører en høj kantsten eller andet, som kan forvolde vred eller slag mod styretøjet og dækkene. Det behøver ikke være en voldsom påkørsel, så det er ikke sikkert at du vil lægge mærke til det i første omgang, men du vil altså opleve det ved forværret retningsstabilitet af bilen og hermed altså behovet for at få bilen sporet.


Pris for sporing af bil

Opgaven kan variere alt afhængigt af hvor fejlen ligger på bilen og hvilken bilmodel, som der er tale om. Men du skal regne med en pris i omegnen af 1.000-3.000 kr. Hos Autobutler kan du se gennemsnitlige priser for de forskellige bilmærker.Hvordan foregår sporing af bil?

Sporing af bilen foregår i dag via avanceret computerudstyr, hvor man sikrer at bilens hjul står med korrekte vinkler og helt parallelt på siderne af bilen. Bilen skal altså køre lige ud, når dækkende peger vinkelret fremad.


Indhent uforpligtende tilbud hos Autobutler

Hvis du ønsker at benytte Autobutler til at få tilbud på sporing af bilen fra godkendte værksteder, så skal du gøre følgende:

  • Gå ind på Autobutler.dk
  • Beskriv din opgave og herunder også oplysninger om din bil (nummerplade er vigtigst, da de så selv kan finde oplysningerne herfra)
  • Send opgaven ind, hvorefter Autobutler sender opgaven i udbud
  • Du får herefter 3 uforpligtende tilbud på opgaven, som du kan vælge at takke ja eller nej til


- Serviceeftersyn

- Undervognsbehandling

- Anhængertræk

- Fartpilot

Få tilbud

* I samarbejde med Autobutler.dk

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån