Betingelser for brug af Bilplan.dk

Nedenfor kan du læse om vores betingelser for brug af Bilplan.dk.


Anvendelse

Det er gratis at benytte Bilplan.dk til at få et overblik over ens egen biløkonomi.

Hvis værktøjet bruges professionelt i rådgivningsøjemed skal Bilplan.dk kontaktes og nærmere aftale laves herom.


Oppetider og svartider

Bilplan.dk bestræber sig på at hjemmesiden og værktøjet er tilgængeligt og med hurtige svartider 24 timer i døgnet.

Der kan dog forekomme perioder, hvor systemet ikke er tilgængeligt, grundet systemmæssige fejl, vedligehold, datafejl mv.


Kommunikation til brugere

Alle brugere registrerer sig med brugernavn og emailadresse og vil således også modtage vores nyhedsbrev automatisk. Nyhedsbrevet sendes ud med jævne mellemrum når vi enten har ny funktionalitet, gode tilbud eller andre spændende nyheder.

Ligeledes vil man kunne modtage specifik information via mail, hvis en leverandør har særlige tilbud til dig f.eks. pga. din region, bil eller lign.

Det vil også være muligt at angive om man ønsker at modtage information om den kommende måneds udgifter, så man kan planlægge sin økonomi på kort sigt.


Ansvarsfraskrivelse

Vi bestræber os på at Finplan.dk er gennemtestet og beregningsmæssigt korrekt, men kan ikke udelukke at der kan forekomme fejl i systemet.

Bilplan.dk fraskriver sig et hvert ansvar for tabsgivende eller andre uhensigtsmæssige aktiviteter og hændelser foretaget pba. tal, beregninger og materiale fra Bilplan.dk. Det er udelukkende brugerens eget ansvar at træffe beslutninger om ens egen privatøkonomi og vi betragter os blot som et værktøj, som man kan læne sig op af med de oplyste forbehold.


Data

Al data indtastet i værktøjet af brugere på Bilplan.dk tilhører Bilplan.dk.


Inaktivitet

Hvis brugeren ikke har logget ind og benyttet Bilplan.dk igennem længere tid, så forbeholder vi os retten til at slette brugerens profil uden yderligere varsel.


Ophør af udstillet service

Hvis Bilplan.dk ønsker at stoppe med at tilbyde værktøjet online, så forbeholder vi os retten til at stoppe med at udstille servicen uden yderligere varsel. Brugerens data vil ligeledes gå tabt.