Leasing tilbud

Det er en rigtig god idé, at løbende holde øje med de forskellige leasing tilbud fra de enkelte bilforhandlere herhjemme. Ofte kan der være rigtigt gode kampagner, hvor du sparer mange penge både i forhold til køb, men også i forhold til normale priser på leasing af bilen.


leasing tilbud

Leasing kampagner

Bilforhandlerne har igennem et langt stykke tid haft deres egne kampagner på leasing af netop deres bilmærke og modeller. Så her skal du blot kigge forbi det enkelte bilmærkes hjemmeside og se her hvad de har af aktuelle leasing tilbud. Her fokuseres ofte på udvalgte modeller, som de ønsker at fokusere særligt på, så forvent ikke at alle modeller vil være tilgængelige her. Det gælder både bilmodellen, men også udstyrsniveauet.


Uafhængige leasing selskaber

Der er faktisk kommet rigtigt mange interessante uafhængige bil leasing selskaber efterhånden, som i praksis blot finansierer købet af din bil og strikker en pakkeløsning sammen til dig, som så typisk også indeholder service og vedligehold af bilen. Derudover kan pakken også dække forsikring og afgifter på bilen. Så hold godt øje med hvad pakken inkluderer og om du evt. kan få en endnu bedre pris hos de uafhængige bil leasing selskaber, end hos selve forhandleren. Det er i hvert fald altid værd at undersøge priserne.


Hvornår er leasing et godt tilbud?

Det kan være rigtigt svært at vurdere hvornår det leasing tilbud er et godt tilbud og særligt i forhold til alternativet, hvor du køber og finansierer bilen selv. Du kan altid sammenligne de enkelte leasing tilbud for de forskellige bilmærker og se hvor meget du får for pengene ved at lease det ene eller andet sted/mærke.

Men når sammenligningen står mellem leasing eller køb, så bliver det ofte et kompliceret regnestykke. Derfor anbefaler vi at du altid benytter vores bilbudget beregnere, som du kan finde på vores hjemmeside. Her kan du både regne på dit samlede bilbudget ved et køb og sammenligne det med dine udgifter ved leasing af bilen.


Leasing uden udbetaling

Det meget interessante, som er sket på bil privatleasing markedet herhjemme på det seneste er, at man nu også kan lease sin bil helt uden udbetaling og ofte også med meget kort bindingstid. Det er super interessant og netop at man ikke behøver at betale en stor første gangs ydelse, gør leasing både meget fleksibelt, men også mindre risikofyldt. Så hold øje med dette på dit leasing tilbud.


Liste over leasing tilbud for bilmærker

De gode tilbud og kampagner kan du finde på enten de officielle hjemmesider for bilmærkerne, eller hos de enkelte forhandlere. Nedenfor kan du se en liste over forskellige bil kampagne sider for udvalgte bilmærker:


Hold dig orienteret

Hvis du hælder til et bestemt bilmærke eller nogle enkelte udvalgte, så kan det også være en god idé at tilmelde sig de enkelte bilmærkers nyhedsbreve, så du hurtigt kan blive informeret om de gode tilbud, som de igangsætter. Det gælder selvfølgelig særligt, hvis du aktuelt er i gang med at kigge efter ny bil, eller blot går i overvejelser om dette.


Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån