• Forside
  • /
  • Bliv bilforhandler på Bilplan.dk

Bliv bilforhandler på Bilplan.dk

Vi er i fuld gang med at opbygge et netværk af bilforhandlere af nye biler, som kan blive tilknyttet her på sitet. Det gælder både leasing og køb. Læs mere nedenfor hvilke fordele, som du får ved at blive oprettet på vores portal.


bilforhandlere

Profil på Bilplan.dk

Som tilknyttet bilforhandler opretter vi automatisk en profil for din virksomhed her på hjemmesiden. Din virksomhed bliver således synlig overfor vores mange besøgende, som aktivt er i søgefasen efter deres næste bil.

Profilen vil indeholde information om hvilke bilmærker, som I sælger, adresseoplysninger, logo, beskrivelse, samt kontaktoplysninger. Derudover linker vi også direkte til Jeres hjemmeside, så brugerne nemt kan navigere videre til Jer. Samtidig hjælper dette Jer også til større synlighed på nettet.

OBS: Det er kun forhandlere af nye biler, som kan blive oprettet på vores portal.


Synlighed overfor vores brugere

Vi har hver måned over 6.000 besøgende, hvor mange er i fasen, hvor de påtænker eller overvejer at købe bil. Derfor er det særligt interessant for bilforhandlere at blive eksponeret overfor vores målgruppe. Størstedelen af vores brugere er i alderen 25-54 år, hvor ca. 70% er mænd og 30% kvinder.


Mulighed for at byde på nybil forespørgsler

Via vores hjemmeside kan brugerne forespørge på priser på nye biler, hvor netop de tilknyttede bilforhandlere kommer ind i billedet. Når man er oprettet, som bilforhandler, så er det muligt at tilkøbe disse leads og få kontakt til potentielle bilkøbere. Det er et tilvalg at købe disse leads og man får løbende information om nye leads via de bilmærker, som man forhandler. Det er maksimalt 3 forhandlere, som kan købe hvert enkelt lead.

Det er en unik mulighed for at få nye kunder ind for bilforhandlere.

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser og hvordan det fungerer her.


Hvad koster det?

Vi har forskellige pakker, som man kan vælge for bilforhandlere. Basismedlemskab inkluderer blot en profil på vores hjemmeside og de større pakker tilbyder også mulighed for køb af leads på nybil forespørgsler. Medlemskabet skal fornyes årligt.


Lige nu tilbyder vi halv pris på det første års medlemsskab. Du skal benytte rabatkoden SOMMER2019.

Opret dig som bilforhandler her.

Bilforhandler pakker

Bilforhandler pakker
Bilforhandler profil

- Kontaktoplysninger
- Beskrivelse
- Bilmærker
- Logo
- Link til hjemmeside
Bud på ny bil forespørgsler
Pris pr. år
 
 
Basiskr.1.500
Partnerkr.3.500
PlusGratis
kr.12.500


Bliv tilknyttet som bilforhandler og få adgang til nye kunder.

Opret dig herBliv tilknyttet som bilforhandler og få adgang til nye kunder.

Opret dig her