Billån

Det er muligt låne til din bil på mange måder og det kan være en jungle, at finde ud af hvad præcist, som man skal kigge efter, som den fornuftige forbruger. Vi har derfor lavet en særlig sektion her på sitet, som hjælper dig, som forbruger, med at træffe det rigtige valg når det kommer til dit billån.


billån

Før du optager et billån, så anbefaler vi at du læser nedenstående artikler igennem for at blive klogere på de faldgrubber, som der kan være ved optagelse af billån. Samtidig får du også gode tips til, hvordan du kan opnå de bedste priser på billånet.ÅOP og billån

åop billån

ÅOP er det absolut vigtigste nøgletal, at kigge efter når du sammenligner billån. Men husk, at du ikke kun skal kigge på ÅOP, men også andre parametre på billånet. Læs mere om ÅOP og billån.


Gebyrer og omkostninger

gebyrer billån

Der er skrevet meget om de skjulte gebyrer og omkostninger ved billån, særligt hos forhandlerne. Læs here mere om hvilke gebyrer og omkostninger, som du skal holde øje med. Læs mere om gebyrer på billån


Fast eller variabel rente

billån fast variabel rente

Der er kæmpe forskel på at vælge en fast rente på billånet i forhold til en variabel rente. Vær helt sikker på hvad du vælger og forstå forskellen på rentetyperne. Læs mere om fast eller variabel rente på billån


Skift til et billigt billån

billån  billigt

Mange tror fejlagtigt, at man ikke kan skifte sit billån ud, når man først har indgået aftalen med banken. Men det er ikke rigtigt og der kan være penge at spare ved at skifte. Læs mere om hvordan du skifter til et billigt billån


Priser på billån

billån fast variabel rente

Der er faktisk ret stor forskel på særligt renteniveauet, men også de forskellige opstartsgebyrer, som de forskellige finansieringsselskaber kræver for et billån. Læs mere om priser på billån her.


Billån beregner

åop billån

Beregn her hvad du kommer tilbage hver enkelt termin på dit billån. Få overblik over ÅOP, restgæld, samlet tilbagebetaling, månedlig ydelse og meget mere.

Brug vores billån beregner.Billån uden udbetaling

billån uden udbetaling

Det er billigst at låne til en bil, hvis du selv kan betale ca. 20% af bilen via egne kontanter. Men du kan også låne det fulde beløb til køb af bilen. Læs mere om billån uden udbetaling.


Det påvirker renten på dit billån

billån rente

Når du skal til, at forhandle om et billån, så er det vigtigt, at du har en forståelse for hvad der påvirker renten hos forhandleren eller banken. Læs mere om hvilke faktorer, som påvirker renten på billånet.


Vil du have højeste pris for din gamle bil? Vi tilbyder en unik service til salg af din gamle bil.

Se mere her

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Vi hjælper dig med at indhente en skarp pris på din nye bil.

Bestil her