Tilbud på bilforsikring

Bilforsikring er efterhånden noget af det nemmeste at finde et godt tilbud på. Udover at du på stort set hvert forsikringsselskab kan gå ind og beregne en pris online blot via indtastning af din nummerplade, så findes der også en række tilbudsportaler, hvor du kan indhente 3 forskellige tilbud på din bilforsikring helt gratis.

Nedenfor har vi listet en række tilbudsportaler, hvor du kvit og frit kan indhente tilbud på din bilforskring hjemme fra din sofa. Vi har også listet nogle forsikringsselskaber, som er kendt for deres billige bilforsikringer, hvor det altid er værd at bestille et tilbud på bilforsikring hos.

Du kan gratis indhente tilbud hos nedenstående tjenester. Det er nemt at udfylde og med få klik kan du med stor sandsynlighed spare op til flere tusinde kr. årligt, så kom bare i gang :-)
Findforsikring.dk

På hjemmesiden Findforsikring.dk indtaster du ganske nemt informationer om din bil og og dig selv, som bilist. Nogle informationer hentes direkte via bilens nummerplade. Efter at du har indtastet dine kontaktoplysninger vil du så modtage en stribe priser og tilbud på din bilforsikring. Det hele er gratis og uforpligtende, så det er altid et forsøg værd at undersøge prisen en gang i mellem

Gå til Findforsikring.dk her


Samlino.dk

Du kan også indhente gratis tilbud på din bilforsikring via tilbudssitet Samlino.dk. Indtastningerne er stort set de samme, som hos Samlino.dk, men ikke helt lige så intuitivt. Men det er altid et forsøg værd at prøve flere tjenester, så man sikrer sig at man ender med den billigste bilforsikring i sidste ende.

Gå til Samlino.dk her


Det skal du kigge efter i bilforsikringen

Udover prisen på din bilforsikring, så er der også nogle forskellige andre ting, som du skal holde øje med når du køber en ny bilforskring. Det kan f.eks. være selvrisiko, præmietrin, førerdækning mv. Alt dette kan du læse om i vores guide til bilforskring.

Bilforskringsmarkedet virker til at være blevet meget konkurrencepræget på det seneste og en række selskaber har også varslet lavere priser fremover grundet større sikkerhedsudstyr i den nyere bilpark.

Nogle bilforsikring selskaber tilbyder også at give rabat på din bilforskring præmie, hvis du monterer en boks i bilen, som kan registrere din fart, gps placering mv. Det giver sikkerhed for bilforskringsselskabet ved f.eks. biltyveri eller færdselsuheld.Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån