Billig bilforsikring

Bilforskring er efterhånden et standardprodukt hos mange forsikringsselskaber, hvor man nemt kan beregne prisen på bilforsikringen online. Det kan man enten gøre hos de enkelte forsikringsselskaber, eller også via forskellige prissammenligningstjenester.


billig bilforsikring

Nedenfor beskriver vi hvordan du nemmest muligt opnår en billig bilforsikring. Udover prisen på din bilforsikring, så skal du selvfølgelig over være opmærksom på hvad bilforsikringen dækker, hvor stor selvrisikoen er osv. Man skal altså huske at sammenligne prisen på en bilforsikring, som har nogenlunde de samme vilkår, da man ellers kommer til at sammenligne pærer og bananer.


Hvad skal bilforskringen indeholde?

Du skal gøre dig tanker om hvad din bilforsikring skal indeholde før, at du begynder på din søgen efter den billigste. De vigtigste parametre er her tilvalg af kasko, førerdækning, udvidet glas dækning, vejhjælp, samt størrelsen på din selvrisiko ved skader på bilen. Du kan læse meget mere om hvad bilforsirkingen kan indeholde her: Bilforsikring


Sådan finder du den billigste forsikring

På de fleste forsikringsselskabers hjemmesider kan du beregne hvad de tilbyder af pris på forsikringen på enten din nuværende bil eller den bil, som du påtænker at købe. Det allernemmeste er dog at du vælger nogle af de mange prissammenligningstjenester, som efterhånden er komme frem. Her er et udvalg af nogle af dem:

Fælles for alle prissammenligningstjenester for bilforsikringer er, at du ved meget få indtastninger finder frem til den billigste bilforsikring, hvis du køber denne enkeltvis. Hvis man kan overskue det, så kan man samtidig vælge at sende alle sine forsikringer i udbud og dermed evt. opnå endnu større rabatter, hvis man flytter alle sine forsikringer til det pågældende selskab.

Det er dog en større øvelse i forhold til blot at skulle forholde sig til sin bilforsikring, som evt. også skal gå lidt stærkere når man skal ud og købe en ny bil. Hvis man er ved at undersøge prisen på bilforsikringen på sin nuværende bil, så har man lidt mere tid og kan dermed vælge også at undersøge resten af sine forsikringer.


Du kan have medlemsfordele

Nogle forsikringsselskaber kræver enten at du er medlem af forskellige faglige organisationer for at være kunde i forsikringsselskabet, eller alternativt kan du opnår rabatter, hvis du er med i de faglige organisationer. Det gælder f.eks. LB forsikring, Runa forsikring, FDM forsikring, IDA forsikring, ALKA mfl. Så undersøg lige i forvejen om du er med i nogle faglige organisationer, som giver adgang deraf til en billig bilforsikring.

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån