Montering af anhængertræk

Har du en bil uden anhængertræk, men ønsker at få det eftermonteret, så kan det sagtens lade sig gøre og der er mange muligheder. Du kan både få monteret et alm. fast anhængertræk, men også et aftageligt. Det kan være en langt billigere løsning end at skifte bilen ud til fordel for en anden bil med eksisterende anhængertræk.


anhængertræk

Det er en nem opgave for mekanikeren, men opgaven afhænger lidt af hvilken type bil og model, som har. F.eks. kan ledningerne til strømstikket til anhængertrækket allerede være trukket, mens at de andre gange skal etableres og trækkes gennem bilen, hvilket gør opgaven mere kompliceret.


Pris for montering af anhængertræk

Du kan få monteret et anhængertræk for ca. 3-7.000 kr. og prisen afhænger som sagt af hvilken bil og model, som skal have det monteret på. Derfor kan du med fordel indhente tilbud på opgaven hos dit lokale værksted eller indhente uforpligtende tilbud på opgaven hos f.eks. Automester.dk, som kan give et tilbud på opgaven. Det kan være en god idé, da det er en standardopgave hos en mekaniker, hvor du med fordel kan få værkstederne til at konkurrere om opgaven.

Du kan også selv ringe rundt til forskellige værksteder og forhøre dig om prisen.


Montering hos autoriseret mekaniker

Du skal sørge for at få dit anhængertræk monteret hos en autoriseret mekaniker, så slipper du nemlig for at sende bilen til syn for efterfølgende godkendelse. Du kan også vælge selv at købe anhængertrækket på nettet og så blot få mekanikeren til at montere det efterfølgende. Dog skal du være sikker på at købe det rgitige træk, som passer til netop din bil.

I denne video nedenfor kan du se lidt mere om hvordan selve monteringen af anhængertrækket foregår:Fast eller aftageligt anhængertræk

Er du typen, som synes at et anhængertræk ikke pynter på bilen, så kan du med fordel få eftermonteret et aftageligt anhængertræk. Det koster typisk lidt mere, men så kan du også tage det af og på når du vil, hvilket kan være praktisk. Mange glemmer dog ofte at tage dette af igen og med tiden kan et aftageligt anhængertræk ofte sætte sig godt fast og ruste sammen. Så overvej fra start af om du reelt ønsker løbende at tage trækket af og på. Hvis ikke, så anbefaler vi et fastmonteret anhængertræk.
Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån