• Forside
  • /
  • Betingelser for bilforhandlere på Bilplan.dk

Betingelser for bilforhandlere på Bilplan.dk

Nedenfor kan du læse om vores betingelser for bilforhandlere tilmeldt på Bilplan.dk.


Ejeroplysninger

Bilplan.dk drives af selskabet Publika:

Publika
CVR 30408292
Opalvej 4
3060 Espergærde


Pris for medlemsskab

Der kan vælges mellem flere forskellige medlemskaber på Bilplan.dk, som er prissat forskelligt. Alle medlemskaber skal fornyes årligt, hvor Bilplan.dk sender en ny faktura ud før udløb af eksisterende aftale. Bilplan.dk har mulighed for at ændre priserne, dog ikke indenfor den aftalte og betalte årlige medlemskabsperiode.


Pris for leads

Har en bilforhandler valgt en medlemstype, som giver mulighed for at købe leads på nybil forespørgsler, så samles de købte leads sammen og faktureres løbende når Bilplan.dk vurderer det passende.


Opsigelse af medlemskab

En bilforhandler kan til hver en tid opsige sit medlemskab, hvorefter at profilen vil blive slettet på Bilplan.dk. Betaling for medlemsskab refunderes ikke, selvom opsigelsen sker midt i en periode.


Oppetid af service

Bilplan.dk bestræber sig på at have oppetid af vores hjemmeside 24 timer i døgnet, men der kan være periode, hvor hjemmesiden ikke er tilgængelig pga. vedligehold eller driftsproblemer. Bilplan.dk er ikke ansvarlig overfor eventuelle tab eller følger heraf.


Aftaleindgåelse med bilkøbere

Bilplan.dk er aldrig part i en aftale med bilkøber og bilforhandler. Aftaler indgåes direkte mellem bilforhandleren og kunden.

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån