Ny forrude

Er uheldet ude og skal forruden skiftes, så skal du til at have undersøgt, hvor du billigst kan få udskiftet forruden og til den rigtige kvalitet. Det hjælper vi dig med i denne artikel.


ny forrude

Udskiftning af forruder på biler er heldigvis en meget typisk opgave for bilværkstederne. Derudover findes rigtigt mange firmaer, som netop har specialiseret sig i at både udskifte forruder, men også at reparere stenslag. Ofte kan disse reparationer foretages ude hos dig eller på din arbejdsplads, så du slipper for at skulle køre til værkstedet selv. Det koster typisk et lille tillæg at få skiftet forruden lokalt på stedet.Hvad koster en ny forrude?

Udskiftning af forruden kan kost fra ca. 2.500 kr. til 6.000 kr. alt afhængigt af hvilken bilmodel, som der er tale om. Jo større bil og forrude, jo højere vil prisen typisk også være. Prisen varierer utroligt meget fra bilværksted til bilværksted og derudover findes mange specialister i at reparere glas på bilen. Du kan finde forskellige priser på nettet på lignende bilmodeller, som din, men for at være helt sikker på din pris, så skal du have indhentet tilbud fra forskellige værksteder, som kan skifte din forrude.

Hvis skaden ikke er så stor og der blot er tale om et mindre stenslag på ruden, så kan du også være heldig blot at kunne få stenslaget repareret. Du kan læse mere om reparation af stenslag her.


Sammenlign priser på ny forrude

Priserne kan som sagt variere markant fra bilværksted til bilværksted, så det kan betale sig at forespørge på pris hos forskellige værksteder. Du kan f.eks. med fordel benytte dig af tilbudstjenester på nettet, som automatisk sender opgaven ud til forskellige tilknyttede og godkendte værksteder, hvorefter du modtager priser på udskiftning af forruden fra værkstederne. Ofte kan prisen variere med flere tusinde kroner. Du kan også selv indhente tilbud fra flere forskellige værksteder i f.eks. lokalområdet eller hos specialister i at skifte forruder eller reparere stenslag.Regnsensor og varme i forruden

Har din forrude både indbygget varme og regnsensor, så vil udskiftningen af forruden typisk koste lidt ekstra i forhold til en helt normalt forrude. Det skyldes mestendels at forruden er dyrere i indkøb, men at det også er lidt elektronik i arbejdet med at udskifte forruden.


Indhent tilbud på ny forrude

Du kan med fordel indhente flere tilbud fra værksteder på udskiftning af din forrude. Ved at benytte tilbudstjenester kan du normalt spare op til 30-40% på opgaven. De har et stort netværk af værksteder, som kan konkurrere om din opgave.
Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån