Autoværksteder i København


Bor eller arbejder du i København og har brug for at finde et autoværksted for at få repareret din bil, så har vi indsamlet en stribe række autoværksteder og mekanikere her. Autoværkstederne kan hjælpe dig med reparation af bilen og stå for alt fra udskiftning af bremser, service af bilen, dækskifte til sommerdæk eller skifte til vinterdæk, eller de mere komplicerede reparationer, som f.eks. udskiftning af tandrem eller motorrensning.

Det kan kan blive dyrt med værkstedsregninger, så af den årsag anbefaler vi, at du indsamler tilbud fra flere autoværksteder før at du beslutter dig for hvilken automekaniker, som skal have opgaven med at reparere din bil. Autoværksteder er i forbrugernes øjne et spørgsmål om tillid, ligesom en frisør eller tandlæge. Det er sjældent at vi skifter autoværksted, men det kan være et en ganske god idé at få undersøgt priserne regelmæssigt.
Find din lokale mekaniker

Sammenlign tilbud på reparation af din bil via Automester.

Indhent tilbud
Vi har samlet en række autoværksteder fordelt på forskellige byer i København nedenfor:Flere typer autoværksteder

Der er ganske mange autoværksteder i København og omegn og nogle er mere specialiserede i niche opgaver end andre. Mange autoværksteder kan udføre reparationer og serviceeftersyn for din bil og ved sidstnævnte kan du ligeledes også opnå det vigtige stempel i servicehæftet, så service er overholdt i forhold til garantien på bilen fra dit bilmærke. Du behøver altså ikke kun at anvende dit bilmærkes egne værksteder for at opretholde garantien.

De autoværksteder findes i henholdsvis Rødovre og Hvidovre, men generelt er København ret godt besat i forhold til at få din bil repareret. Hvis din bil skal fixes og en skade skal udbedres, så kan du med fordel overveje at køre bilen hertil for at få den repareret, hvis du kan finde et autoværksted, som tilbyder dig en god pris på reparationen, og hvis du er heldig, også samtidig stiller en lånebil til rådighed.


Dækskifte, nye bremser eller undervognsbehandling

De mekanikere, som vi har på listen her i København er alle forskellige typer af autoværktsteder. Så om du har brug for at få klargjort din bil, skiftet bremser eller dæk, eller få motoren renset, så kan du være ganske sikker på at kunne finde et autoværksted, som kan klare den opgave. Find blot de nærmeste byer i dit områder, herunder din egen by og find det autoværksted, som du leder efter.

Du kan også med fordel benytte dig af servicen hos Automester, hvor du blot skal indtaste hvad du skal have repareret eller fixet på bilen, hvorefter at lokale autoværksteder i København og omgegn vil byde ind med priser på opgaven. På den måde kan du sammenligne priser hos de forskellige autoværksteder.


Få tilbud fra autoværksteder lokalt i København