Bil kampagner

I bilbranchen kører de forskellige importører og forhandlere typisk kampagner på specikke biler. Det plejer at være gode tilbud modeller med særligt udstyr, eller når en ny model skal introduceres på markedet. Så det er værd særligt at holde øje de forskellige mærkers bil kampagner.


bil kampagner


Bil kampagner er gode tilbud

Når bilmærker har kampagner, så kan du blot betragte det, som hvad vi normalt forstår, som et godt tilbud i andre brancher. Det er simpelthen blot terminologien i bil branchen at anvende ordet kampagner i stedet for tilbud. Kampagner er typisk også gældende for alle forhandlere af bilmærket, da det typisk er importøren af bilmærket, som opsætter den specifikke kampagne.


Hvornår er der bil kampagner?

Det er faktisk hele året rundt, men anvendes særligt ved introduktion af nye bil modeller, hvor man forsøger at sælge bilerne til en attraktiv pris for at få nogle af de nye bilmodeller ud på gaderne og blive set. Omvendt kan det også være for at få solgt ud af de gamle bilmodeller, før at der kommer en ny version eller faceliftet udgave ud af samme model.


Når du køber ny bil

Ligegyldigt hvad, så gør dig selv den tjeneste, når du kigger efter ny bil, at besøge de forskellige forhandleres hjemmesider og se hvilke aktuelle bilkampagner, som de har i øjeblikket. Det kan være, at du får meget mere for pengene end lige netop den bil, som du har forelsket dig i og så kan et godt tilbud/en bil kampagne måske for dig overbevist om i hvert fald blot at prøve en tur i den bil, som er på kampagne hos forhandleren.


Liste over bil kampagner for bilmærker

De gode tilbud og kampagner kan du finde på enten de officielle hjemmesider for bilmærkerne, eller hos de enkelte forhandlere. Nedenfor kan du se en liste over forskellige bil kampagne sider for udvalgte bilmærker:


Kig også efter leasing kampagnerne

Hvis du ikke allerede har fastlåst dig på, at du absolut skal købe din næste bil, så skylder du også dig selv at kigge lidt på de aktuelle leasing kampagner, som de enkelte bilmærker har i øjeblikket, eller som leasingselskaber, som f.eks. GoMore eller andre kører med. Her kan nemlig også være rigtigt gode tilbud at hente.

Særligt på det seneste, er der kommet mange leasing tilbud, hvor de er uden udbetaling og med bindinger helt ned til få måneder eller kun et enkelt år.Anbefalede artikler til dig:


Rabat på ny bil

Læs hvordan du får den største rabat hjem. Der er flere tricks, som du skal kende når du skal ud og forhandle om prisen på din nye bil.

Fremtidens måde at eje bil på?

Det helt nye på bil markedet kaldes for bilabonnement, hvor du simpelthen køber en bil på abonnement. Det er meget gennemskueligt og alle omkostninger er inkluderet.

Sådan får du mest for din gamle bil

Skal du af med din gamle bil, så har vi nogle klare anbefalinger til hvordan du får mest værdi ud af den.


Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån