• Forside
  • /
  • Svenske nummerplade oplysninger

Svenske nummerplade oplysninger

Der findes flere tjenester ligesom herhjemme i Danmark, hvor du kan finde oplysninger om den pågældende bil via nummerpladen. Nedenfor er listet et par stykker, som man kan gøre brug af.


bil kampagner


Transportstyrelsen i Sverige


transportstyrelsen i sverige

Via linket https://fu-regnr.transportstyrelsen.se/extweb kan du slå en nummerplade op og få oplysninger om den pågældende bil. Her kan du se registreringsstatus på bilen, samt en række tekniske data.


Biluppgifter.se


Bilupgifter sverige

https://biluppgifter.se/fordon/ kan du slå lidt flere oplysninger op om bilen, hvor du også kan se bilens historik ift. tidligere ejere og syn (dog ikke oplysninger om selve indholdet af en evt. synsrapport). Du kan faktisk via denne side slå yderligere op omkring hvem, som ejer bilen og hvilke andre biler, som han eller hun ejer.

Her står også anvist, hvordan du via SMS kan få oplysninger om evt. gæld i bilen. Husk områdenummer til Sverige. I skrivende stund koster oplysningen 30 kr. at indhente. Dog havde vi problemer med at finde ud af dette via en mobiltelefon i Danmark. Måske det virker indenfor Sveriges grænser.

Vær opmærksom på, at antallet af ejere kan være noget større i Sverige, da hver gang at en bil har været inde over en forhandler, så registreres forhandleren også som værende en ejer.Anbefalede artikler til dig:


Rabat på ny bil

Læs hvordan du får den største rabat hjem. Der er flere tricks, som du skal kende når du skal ud og forhandle om prisen på din nye bil.

Fremtidens måde at eje bil på?

Det helt nye på bil markedet kaldes for bilabonnement, hvor du simpelthen køber en bil på abonnement. Det er meget gennemskueligt og alle omkostninger er inkluderet.

Sådan får du mest for din gamle bil

Skal du af med din gamle bil, så har vi nogle klare anbefalinger til hvordan du får mest værdi ud af den.


Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån