Eftermontering af fartpilot

Har du en bil uden fartpilot, så har du faktisk mulighed for at få den eftermonteret. Der er mange, som ikke er klar over dette og det koster ikke alverden at få det eftermonteret. Fartpiloten kan eftermonteres på de fleste biler og dit autoværksted kan undersøge om det kan monteres på netop din bil.


fartpilot

En fartpilot er både praktisk og derudover også med til at gøre din køretur langt mere afslappet på f.eks. længere strækninger på landevej eller motorvej. Den styrer automatisk farten til den indstilling, som du har sat den til indtil at du træder på bremsen eller koblingen, hvorefter at fartpiloten slår fra. Fartpiloten sikrer derudover også en mere jævn kørsel og dermed bedre benzinøkonomi på dine ture.

Og endelig kan den eftermonterede fartpilot også sørge for at du overholder fartgrænserne og slipper for fartbøder.

Har du brug for et tilbud på montering af fartpilot?

Spar 20-40% på montering af fartpilot via Autobutler.

Få tilbud her

Standardfunktioner for en fartpilot

De typiske fartpiloter har indbygget følgende funktioner:

  • Start: Starter autopiloten på den fart, som du aktuelt kører
  • Accellerér: Øger farten, som din autopilot skal køre med (hvis du f.eks. kommer ind på strækning, hvor højere fart er tilladt)
  • Afkobling: Deaktiverer fartpiloten, så du selv har kontrol over farten via speederen
  • Genaktivér: Genaktiverer fartpiloten igen til den seneste registrerede fart

Adaptiv fartpilot

Du kan også vælge at eftermontere en adaptiv fartpilot, som er en nyere version, hvor fartpiloten automatisk kan indstille farten efter trafikken. Det er utroligt smart, hvor bilen via en radar foran sørger for at holde den samme afstand til de forankørende biler og samtidig holde fartgrænsen. Det er med til at sørge for en mere sikker og afslappet kørsel og er utroligt effektiv når du sidder i kø. Så det vil du helt sikkert få glæde af i morgen- eller eftermiddagstrafikken.

Nedenfor kan du se en video, som forklarer nærmere hvordan en autopilot fungerer:


Hvem kan eftermontere fartpiloten?

Du kan enten gå til dit autoriserede bilmærke autoværksted, men du kan også benytte dig af billigere alternativer og få den monteret hos andre autoriserede værksteder. Du kan selv kontakte de lokale autoværksteder og bede om tilbud på opgaven, eller du kan f.eks. benytte tjenesten Autobutler.dk til at indhente tilbud på opgaven fra flere forskellige værksteder, så du sikrer dig den bedste pris på opgaven.


Pris på eftermontering af fartpilot

Priserne kan variere en del, men det koster ca. 3.000-6.000 kr. at få eftermonteret en fartpilot. Prisen varierer fra bilmærke/bilmodel og hvilken type fartpilot, som du ønsker at eftermontere. En adaptiv fartpilot er f.eks. typisk dyrere, da den kræver større installation. Vi foreslår at du indhenter et tilbud, så du kan få at vide hvor meget det præcist koster at få monteret i din bil.


Få den bedste pris på opgaven

Hvis du ønsker at benytte Autobutler til at sende din opgave på eftermontering af fartpilot i udbud, så skal du gøre således:

  • Gå ind på Autobutler.dk
  • Beskriv opgaven med informationer om din bil, herunder bla. nummerplade, så værkstedet kan finde ud din konkrete bilmodel
  • Send opgaven ind, hvorefter at Autobutler kontakter deres godkendte og kvalitetssikrede værksteder
  • Herefter modtager du uforpligtende 3 tilbud på opgaven, som du frit kan vælge at takke ja eller nej til

Har du brug for et tilbud på montering af fartpilot?

Spar 20-40% på montering af fartpilot via Autobutler.

Få tilbud her


- Serviceeftersyn

- Undervognsbehandling

- Anhængertræk

- Fartpilot

Få tilbud

* I samarbejde med Autobutler.dk

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån