Leje af bil

Hvis du ikke ejer din egen bil, men en gang i mellem har behovet for at leje en bil, så findes der to rigtigt attraktive muligheder på markedet herhjemme i Danmark.


leje af bil

Alm. leje af bil er upraktisk

De store traditionelle biludlejningsfirmaer har typisk deres filialer placeret rundt om i landet på udvalgte særlige trafik knudepunkter. Det er f.eks. typisk i lufthavne eller i de store byer. Her kan man så leje en bil til sin videre rejse fra enten lufthavnen eller fra sit hotel, hvor man typisk lejer en bil fra.

Det er bare ikke særligt praktisk, hvis man lige har behov for en bil til en hurtig weekendtur eller en tur i IKEA. Så er turen til nærmeste storby eller lufthavn simpelthen for besværlig.

Lej din bil lokalt

En ny spiller på biludlejning markedet hedder One2Move og du har sikkert set logoet allerede. Det sidder nemlig på alle de lejebiler fra One2Move, som kører rundt i landet. Ret smart egentlig, så man hele tiden bliver gjort opmærksom på deres tilstedeværelse.


one2move

Traditionelle biludlejningsfirmaer har ikke reklamer på deres biler, hvor man nok tænker at kunder ikke nødvendigvis har lyst til at skilte med at der er en udlejningsbil. Men det er altså omvendt for One2Move, som måske er fordi at konceptet dufter lidt mere af delebilkoncept og gode priser, som man godt kan flashe med.

One2Move har allieret sig med en række bilforhandlere og værksteder rundt om i landet, som alligevel har biler stående, enten til salg eller som kundebiler. Det er vildt smart, så man nemt kan leje sin bil i nabolaget og samtidig også have en generelt god og landsdækkende service med samme og kendte vilkår. Priserne er super skarpe og ligger på 249 kr. for en minibil pr. dag og 349 kr. for en stor personbil inkl. forsikring og km.


Leje af bil af private

Der findes også en anden og endnu mere lokal mulighed for at leje din bil lokalt og praktisk. Tjenesten hedder GoMore, hvor du kan leje en bil i nabolaget af private helt almindelige mennesker, hvilket også er super smart. Her kan bilerne være placeret endnu tættere på din bopæl.


gomore

Fordelene ved GoMore er, at du potentielt kan være meget tæt på hvor du skal hente bilen og at du nogle gange også kan være heldig at ejeren af bilen er hjemme på et tidspunkt, hvor andre udlejningsfirmaer typisk har lukket.

Ulemperne er at udvalget af biler og prissætningen på dem kan variere en stor del, da det er de private bilejere selv, som sætter priserne. Derudover er der ikke officielle åbningstider for hvornår du kan hente eller aflevere bilen, da det skal koordineres med den enkelte bilejer.


Leje af bil i længere tid

Begge ovenstående tjenester tilbyder solide rabatter på billejen, hvis du f.eks. lejer din bil en måned ad gangen. Det giver en sikkerhed for udlejning af bilen hos biludlejeren, som derfor gerne giver rabat.

Overvejer du at leje din bil i en måned eller mere, så vil vi også anbefale at du læser vores artikel om Minileasing, som også er et godt alternativ, hvis du ønsker at leje en bil over en måned eller mere.Relaterede links:Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån