Bilforsikring sammenligning

Er du på udkig efter en bilforsikring, enten som erstatning for din nuværende, eller for en ny bil, som du overveje at købe, så kan det anbefales at benytte en af de mange pris sammenligningstjenester for bilforsikringer, som efterhånden er dukket op i Danmark.


bilforsikring sammenligning


Sammenligning af bilforsikringer har aldrig været nemmere

Du indtaster blot informationer om bilen (mærke, model, årgang mv.), samt informationer om dig selv (alder, bopæl, antal år med egen bil mv.) og dit kørselsmønster og forsikringsbehov (antal km, selvrisiko, kasko, førerdækning), hvorefter at tjenesterne automatisk indhenter de bedste priser til dig. Det tager blot 5-10 minutter, hvorefter du har et komplet overblik over de bedste priser på en bilforsikring på din bil. Det kan simpelthen ikke være nemmere.

Tidligere skulle man selv ringe til bilforsikringsselskaberne, sidde i telefonkø og rekvirere et tilbud, som så blev sendt med post. Endelig kunne man så sidde hjemme i sofaen og sammenligne de forskellige bilforsikringstilbud, når man efter en uges tid havde modtaget alle tilbuddene på sin bilforsikring.


Spar flere tusinde kroner

Der er sket rigtigt meget på bilforsikringsmarkedet de seneste år, så derfor kan mange nuværende bilejer ofte spare mange tusinde kroner årligt på deres bilforsikring, da man ikke nødvendigvis får sat sin præmie ned på bilforsikringen automatisk, blot fordi at man er en trofast kunde. Derudover er værdien af bilen faldet over årene, som i sig selv kan retfærdiggøre et prisfald i bilforsikringspræmien. Så gør dig selv en tjeneste og brug 5 minutter på at undersøge om du kan spare penge ved at skifte din bilforsikring ud. Det kan blive til en ret god timeløn :-)


Bilforsikring sammenlignings tjenester

Nedenfor har vi liste en stribe af de hjemmesider, som tilbyder online prissammenligning af bilforsikringer herhjemme i Danmark:

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån