Billån beregner

Med vores billån beregner kan du nemt og overskueligt beregne ÅOP før og efter skat, betalingsforløb og samlede kreditomkostninger på alle typer billån.

Indtast oplysningerne om dit billån nedenfor og lav herefter din beregning. Husk også at indtaste eventuelle gebyrer til lånet, såsom f.eks. startomkostninger og månedlige gebyrer.Vinteren står for døren og det er tid til at skifte til vinterdæk. Du kan med fordel benytte Autobutler til at indhente 3 tilbud på nye vinterdæk og spare 20-40%.

Læs mere her

Vigtige informationer om billån

Der er mange ting, som du skal være opmærksom på udover ÅOP på lånet. Hvis du f.eks. ikke påtænker at eje bilen i hele lånets løbetid, så er det en god idé at vælge et lån med lave startomkostninger og evt. en højere rente. Det kan du læse mere om artikel om ÅOP og billån.

Samtidig anbefaler vi også at du sætter dig ind i om du vil have en fast eller variabel rente på dit billån og hvilke gebyrer, som du typisk skal holde øje med. Du kan komme rigtig langt med vores vejledning til billån, som nok er den bedste og mest udførlige guide på nettet.

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her