Billån beregner

Med vores billån beregner kan du nemt og overskueligt beregne ÅOP før og efter skat, betalingsforløb og samlede kreditomkostninger på alle typer billån.

billån beregner

Indtast oplysningerne om dit billån nedenfor og lav herefter din beregning. Husk også at indtaste eventuelle gebyrer til lånet, såsom f.eks. startomkostninger og månedlige gebyrer.
Vigtige informationer om billån

Der er mange ting, som du skal være opmærksom på udover ÅOP på lånet. Hvis du f.eks. ikke påtænker at eje bilen i hele lånets løbetid, så er det en god idé at vælge et lån med lave startomkostninger og evt. en højere rente. Det kan du læse mere om artikel om ÅOP og billån.

Samtidig anbefaler vi også at du sætter dig ind i om du vil have en fast eller variabel rente på dit billån og hvilke gebyrer, som du typisk skal holde øje med. Du kan komme rigtig langt med vores vejledning til billån, som nok er den bedste og mest udførlige guide på nettet.


Billån via bilforhandler eller via banken?

Ofte ses det at bilforhandlere kan tilbyde den laveste rente på billånet, hvis man sammenligner med banken og det kan friste de fleste. Derudover er det meget bekvemt og nemt at sige ja tak til et billån, når du står nede hos bilforhandleren og i forvejen har forhandlet en god pris hjem på bilen.

Du skal dog være opmærksom på at der ofte følger relativt høje startomkostninger på billånet med hos bilforhandlere. Det er ikke nødvendigvis hos alle at det er således, men husk at se dig for. Til sammenligning har bankerne ofte ikke helt lige så store etableringsomkostninger på lånet, som bilforhandleren, men de kan derimod god have en noget højere rente på selve lånet. Det er netop disse informationer, som du skal bruge til at sammenligne billån med vores beregner ovenfor.


Indhent altid flere tilbud på billånet

Slå koldt vand i blodet hos bilforhandleren og husk at du har god tid til at finde ud af finansieringen. Det kan være mange tusinde kroner om året til forskel på det billigste og dyreste lån, så gør altid dig selv den tjeneste at indhente flere tilbud på billånet både via banken, bilforhandleren og evt. via nogle af de særlige bilfinansieringsselskaber, som findes online. Benyt herefter vores billån beregner for at finde ud af hvilket lån, som er det billigste at tage.


Hvor finder jeg det billigste billån?

Ofte er det bedst at få sit billån via banken, da man her typisk ikke har så høje etableringsomkostninger. Det kan også være bilforhandleren, som kommer med det billigste billån, da nogle i ny og næ kører kampagner, som ikke engang bankerne kan matche.


Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån