Bilreparation

Det kan nemt blive dyrt når bilen skal på værksted og ofte meget dyrt. Derfor er det vigtigt at se sig for og vælge det rigtige værksted til at få bilen repareret på. Du kan ofte spare mange tusinde kroner på værkstedsregningen, hvis du gør forarbejdet og sikrer dig at du vælger det billigste sted at få repareret bilen.

Dog gælder det samtidig også at få valgt et værksted, hvor kvaliteten er i orden og at værksted også i en eller anden form garanterer for det udførte arbejde. Det kan dog være meget svært at vurdere for den almindelige bilejer om kvaliteten på værkstedet er i orden eller ej.

Typiske større bilreparationer

Nedenfor har vi listet nogle af de typiske større bilreparationer, som du med fordel kan sende i udbud hos forskellige værksteder. Læs mere om de enkelte bilreparationer i vores uddybende artikler:


Indhent tilbud på reparation af din bil hos Autobutler - Svar indenfor 24 timer.

Her kan du sammenligne tilbud på reparationer på bilen. De har prismatch på alle opgaver.

Få tilbud her

Få 3 tilbud på bilreparation

Du kan selv indhente tilbud hos de lokale værksteder på en given reparation. Sørg altid for at gøre dette, selvom det er din mekaniker, som har fundet problemet og kontaktet dig og spurgt om de skal lave reparationen på stedet eller ej. Ofte siger man blot ja tak, men slå koldt vand i blodet og ring lidt rundt for at få priser fra de andre værksteder. På den måde sikrer du dig at du ikke kommer til at betale overpris på reparationen af bilen.


reparation vedligehold bil

Du kan også anvende tjenesten Autobutler.dk, som hurtigt og nemt kan indhente 3 tilbud på en given opgave, hvis du ikke selv ønsker at ringe rundt til andre værksteder. Tjeneste er gratis og det går ofte ret hurtigt med at få indhentet priser på bilreparationer. Særligt bilreparationer som montering af anhængertræk, eftermontering af fartpilot, serviceeftersyn, udskiftning af udstødning, udskiftning af bremser osv., som er standardopgaver for mekanikere.


Indhent uforpligtende tilbud hos Autobutler

Hvis du ønsker at benytte Autobutler til at få 3 uforpligtende tilbud fra dine lokale autoriserede værksteder, så skal du gøre følgende:

  • Gå ind på Autobutler.dk
  • Beskriv din reparation, som du ønsker udført og herunder også oplysninger om din bil (nummerplade er vigtigst, da de så selv kan finde oplysningerne herfra)
  • Send opgaven ind, hvorefter Autobutler sender opgaven i udbud
  • Du får herefter 3 uforpligtende tilbud på reparationen, som du efterfølgende kan vælge at takke ja eller nej til

Indhent tilbud på reparation af din bil hos Autobutler - Svar indenfor 24 timer.

Her kan du sammenligne tilbud på reparationer på bilen. De har prismatch på alle opgaver.

Få tilbud her

Bilreparationer og bilbudgettet

Udover værditabet på din bil når du sælger den efter brug, så er de fremtidige reparationsudgifter nok den sværeste post at forudsige i dit bilbudget. Det er nemlig meget forskelligt hvad der kan komme af udforudsete ting, som skal repareres på din bil undervejs i ejerforløbet.


Det er relativt nemt at forudsige udgifter til service, afgifter, brændstof, dæk og forsikring, da alle disse poster enten er faste pr. år eller varierer afhængigt af antal kørte kilometer. Reparationsudgifterne er mere uforudsigelige desværre. Usikkerheden om dette, samt usikkerheden omkring værditabet gør også at flere bilejere er begyndt at privatlease deres biler i stedet for selv at købe og eje dem.


Hvad skal jeg forvente i reparationsudgifter til bilen?

Man kan godt bruge nogle tommelfingerregler for udregning af gennemsnitlige reparationsudgifter til en brugt bil. Tommelfingerregler for udgifterne til en mindre bil i god stand ligger i gennemsnit på ca. 30 øre pr. kørt kilometer, mens at en større bil i mindre god stand ligger på ca. 60 øre pr. kørt kilometer.

Så hvis du har købt en godt brugt Skoda Octavia fra 2000 og kører 20.000 km om året, så skal du nok budgettere med 12.000 kr. om året i reparationsudgifter. Husk dog at tilsidesætte det, som du bruger mindre på reparationsudifter det ene år, da det kan være at der kommer en større regning det efterfølgende år.Indhent tilbud på reparation af din bil hos Autobutler - Svar indenfor 24 timer.

Her kan du sammenligne tilbud på reparationer på bilen. De har prismatch på alle opgaver.

Få tilbud her
Relaterede links:

- Serviceeftersyn

- Undervognsbehandling

- Anhængertræk

- Fartpilot

Få tilbud

* I samarbejde med Autobutler.dk

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån