Bilovertræk til bilen

Har du ikke en garage eller carport, hvor bilen kan stå beskyttet mod frost og sne, så kan du med fordel investere i et bilovertræk til bilen.


bilovertræk


Indhent tilbud på reparation af din bil hos Autobutler. Her kan du sammenligne tilbud på reparationer på bilen. De har prismatch på alle opgaver.

Få tilbud nuEt bilovertræk kaldes over for car cover, bil cover eller bildækken. De findes i flere forskellige udgaver og kvaliteter, men helt overordnet, så fungerer de ved at de beskytter bilen mod snavs, fuglelorte, nedfald, fugt og særligt også sne og frost. Derudover kan bilovertrækket også fungere til at beskytte bilen mod solens stråler om sommeren.


Vandtæt overtræk bil bilen

Når du skal benytte overtrækket til bilen udendørs, så er det vigtigt at du investerer i et overtræk, som er vandtæt. Hvis ikke det er vandtæt, så vil det kun beskytte mod diverse snavs, men ikke mod fugt, frost og sne. Og det er særligt beskyttelsen mod netop frost og sne, som er virkelig effektivt at benytte et overtræk til bilen med.


Beskyt bilen mod frost og sne

Det er virkelig en fornøjelse at stå op om morgenen i sne og frost og blot gå ud til sin bil, fjerne overtrækket og så køre direkte på arbejde. Sne og frost kan tage lang tid at fjerne, hvor man samtidig står i kulden og arbejder. Derudover så går der også lang tid før at man får et dugfrit udsyn i bilen før at man kan tage afsted genefrit. Her kommer overtrækket til bilen virkelig til sin ret. Men husk at overtrækket skal være vandtæt.


Montering af overtræk til bilen

Det er nemt at montere og påsætte overtrækket til bilen. Typisk fæstnes de blot via en elastik eller rem i bunden. Det afhænger lidt at modellen og om coveret til bilen dækker hele bilen eller blot ruderne.


Pris på overtræk til bilen

Et godt vandtæt overtræk til bilen koster ca. 300-500 kr. Hvis du vil ofre penge på et mere luksoriøst cover, så kan de løbe op i 1.000 kr. eller derover. Men så får du også et rigtigt lækkert cover til bilen, som både er åndbart, regntæt, har UV filter og måske også med blødt fleecefor indvendigt. Det er op til dig hvad du vil ofre.


Langtidsopbevaring

Hvis du skal opbevare din bil i lang tid udendørs, så skal du specielt om vinteren være opmærksom på om coveret til bilen er åndbart. Det skyldes at du fugt opstigende fra jorden kan sætte sig som kondens inde under coveret og at du derfor reelt opbevarer din bil i et fugtigt miljø, som ikke er sundt i længden. Er der kun tale om kortere tids opbevaring, f.eks. nogle dage eller natten over, så er det et mindre problem.Indhent tilbud på reparation af din bil hos Autobutler. Her kan du sammenligne tilbud på reparationer på bilen. De har prismatch på alle opgaver.

Få tilbud nu

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån