Isskraber til bilen

Sponsoreret indhold

Når vinteren kommer, så er det absolut nødvendigt at have en isskraber i bilen. Det gælder både ved snefald, som dækker ruden med sne, men også ved nattefrost, hvor man står op til en rude dækket af tyndt eller tykt lag is.


isskraber

Ruden på bilen frigøres for sne og is med en isskraber. De er ofte byggede med en blød gummi kant på den ene side og en hård plastkant på den anden side. Således kan man fjerne genstridige is med den hård kant på isskraberen og det mere løse sne eller dug med den bløde kant.


Mange typer isskrabere

Der findes et utal af forskellige isskrabere på markedet herhjemme. Nogle er helt billige ned til 10 kr., mens andre kan koste flere hundrede kroner, alt afhængigt af design. Det vigtigste er at der er et godt greb på isskraberen, så du virkelig kan tage fat når isen har sat sig godt fast på forruden.


Køb en lille solid isskraber

Vi anbefaler at du køber en mindre isskraber, som ligger godt i hånden og som du virkelig kan tage fat med. Der skal være blødt gummi på den ene side og hård plast på den anden side af isskraberen. Hvis én af siderne bliver for slidt, så kan du med fordel skifte den ud med en ny. Man kan virkelig mærke forskel på en ny og gammel isskraber og det kan være frusterende at stå i vinterkulden og arbejde med et dårligt stykke værktøj.


Køb også en større isskraber med kost

Udover den lille solide isskraber, så bør du også købe en lidt længere isskraber med kost. Den er rigtigt god at have når snemængderne er store og du således nemt kan børste de store snemængder af bilen. Det er meget tidskrævende hvis du kun har den lille isskraber.


Du kan købe isskrabere i følgende netbutikker:

Butik Link
landberg Daekbutikken.dk Gå til butik
landberg Gucca.dk Gå til butik

Andet vinter udstyr til bilen

Det er altid en god idé at være klar til vinteren og vi anbefaler derfor også at du har følgende klar til din bil i tilfælde af kraftigt snefald:

  • Sneskovl til at grave bilen fri med
  • Snekæder, hvis bilen kører fast
  • Varme tæpper, så man kan holde varmen indtil hjælpen når frem
  • Sikkerhedsvest, hvis man skal bevæge sig ud på de usikre veje

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån