Ruderens og rengøring af bilens ruder og vinduer

Sponsoreret indhold

En gang i mellem, så trænger bilen til at få gjort vinduer og ruder i bilen godt og grundigt rene. Med tiden, så bliver ruderne både indvendig og udvendig godt og grundigt beskidte. Det kan være generende både om sommeren ved høj lys eller i den mørke vintertid, hvor skær fra modkørende bilister kan blæde hele ruden op og blokere udsynet. Derfor er det vigtigt at holde bilen ruder rene.


rengøring bilruder

Et godt udsyn er vigtigt for sikkerheden og også for en genefri kørsel. Så det er absolut værd at ofre lidt tid og penge på nogle gode produkter til formålet.


Indvendig rengøring af bilens ruder

Der findes en række produkter, som gør den invendige rengøring af bilens vinduer og ruder en hel del lettere. Det er trods alt ikke en øvelse, som vi ønsker at bruge al vores tid på for at få et optimalt resultat. Sonax er et af de mere populære mærker herhjemme, som bla. har produktet Xtreme Glasklar, som faktisk kan benytte til både indvendig og udvendig rens af bilens ruder.

Produktet fjerner både fedtfilm, fedtfingre og andet genstridigt snavs, som ikke blot kan fjernes med en våd klud uden at sætte mærker. Derudover påføres samtidig en usynlig nano beskyttelse, som sørger for at ruden holder sig ren længere. Produktet sprayes blot på ruden og tørres herefter af lidt efter med lidt knofedt og en god mikrofiberklud.

Produktet kan også med fordel anvendes til udvendig rengøring af bilens ruder, hvor en alm. bilvask ikke er tilstrækkelig.


Sonax Extreme Glasklar findes bla. i følgende netbutikker:

Butik Link
landberg Landberg.dk Gå til butik

Antidug

Mange biler døjer også med fugt og dug på ruderne om vinteren og det kan være til stor gene, hvor man ofte skal vente lang tid før, at man kan komme afsted med et klart udsyn. Her er også flere produkter, som kan hjælpe dig på vej. Hos netbutikken nanocover.dk kan du købe produktet NanoCover Antidug Glas, som er en nanokemisk glas forsegling, som afhjælper dug og tilsmudsning af glas overflader. Produktet kan påføres efter rengøring af ruderne med f.eks. Sonax Extreme Glasklar.

NanoCover Antidug Glas kan købes her:

Butik Link
landberg Nanocover.dk Gå til butik

Du kan også først forsøge dig med en antidug svamp fra Sonax, som er et billigere produkt og også nemmere at anvende. Det er værd evt. at prøve af før man går i gang med behandlingen med påføring af ovenstående NanoCover Antidug Glas. Med den ene side af svampen aftørres fugten og den anden side benytter man så til at foretage behandlingen mod fugt.

Sonax Antidug svamp kan køres her:

Butik Link
landberg Landberg.dk Gå til butik

Udvendig rengøring af bilens ruder

Det første du skal gøre før at få bilens ruder rene, er at få den igennem en god gammeldags bilvask. Det kan du enten selv gøre eller køre den op til den lokale tanks bilvask. Herefter kan du faktisk også benytte dig af Sonax Extreme Glasklar, som beskrevet ovenfor til den indvendige rengøring af bilens ruder. Hvis bilens ruder, lygter og glas er meget beskidte og f.eks. smudset til med insekter, så kan det også anbefales først at spraye Sonax Ruderens på bilens ruder og herefter polere med en mikrofiber klud. Efter rengøring skylles bilen grundigt af ved f.eks. en bilvask.

Sonax ruderens fås i følgende butikker:

Butik Link
landberg Landberg.dk Gå til butik

For at sikre at ruderne forbliver rene og velholdte i længere tid, så kan du også vælge at påføre NanoCover ClearView på bilens ruder og særligt forruden. Det lægger en forsegling på ruden, så vand og væsker let perler af og fjernelse af snavs og insekter bliver meget lettere. Derudover er det med denne forsegling lettere at fjerne is fra ruderne om vinteren.

NanoCover Clearview fås i følgende netbutik:

Butik Link
landberg Nanocover.dk Gå til butik

Få tilsendt vores excel bilbudget til brug for dit næste bilkøb.

Se mere her

Beregn ÅOP og sammenlign billån med vores låneberegner

Beregn billån